Bachata Passion – Holland

Bachata Passion – Holland

Bachata Passion is opgericht door Gennory en Steffie en met de naam zeggen ze alles! In 2012 vonden ze het de hoogste tijd om hun passie voor de dans naar het volgende niveau te brengen door het geven van shows, lessen en workshops.

Toen hun eerste show met zoveel enthousiasme werd ontvangen, besloten ze hun team uit te breiden. Dat heeft inmiddels geresulteerd in meerdere (show)teams met meer dan 20 dansers! In 2014 won Bachata Passion de Benelux Bachata Championship for Teams en werden 7e bij de World Bachata Masters.

Na het volgen van lessen en een opleiding bij de grondleggers van de Bachata Sensual, Korke & Judith, waren zij helemaal om. Door niet alleen te focussen op de Bachata Moderna, Sensual of Traditioneel / Dominicaanse Bachata, maar door juist de verschillende stijlen te omarmen, zijn Geno & Steffie erin geslaagd hun eigen Bachata Fusion stijl te creëren met een sterke focus op musicality waarin alle Bachata stijlen worden gecombineerd. Het resultaat is een combinatie van snel voetenwerk met mooi partnerwork, body-isolations en sensuele bewegingen. “Bachata is veel meer dan slechts één, twee, drie, tap”. In plaats daarvan is het een prachtig, gepassioneerd, sensueel, uitdagend en zeer verslavend dans!