Imperial Kizomba – Holland

Imperial Kizomba – Holland

Johnathan danst sinds 2007 Salsa en Bachata en kwam in 2011 in aanraking met Kizomba. Daarin vond hij nieuwe uitdagingen om zichzelf als danser verder te ontwikkelen. Kizomba bood hem vooral nieuwe mogelijkheden om zichzelf vrijer te uiten op de muziek. Het Kizomba vuur werd aanvankelijk aangestoken tijdens de danslessen door Glen en Khristy van Dancamore. Toen hij kort daarna enkele lessen volgde bij Selwin en Suleika van Mistura Movement werd hij gegrepen door de diepgaande technieken. Dat opende een nieuwe wereld.

Naast zijn docentschap bij onder andere Salsaventura en Mistura Movement stond Johnathan regelmatig op grote podia in binnen en buitenland met het showteam van Mistura.

Het is september 2016 als Johnathan klaar is voor de volgende grote stap als hij besluit om, samen met zijn danspartner Evelien, onder zijn eigen naam Imperial Kizomba verder te gaan. Bij Imperial Kizomba kun je terecht voor een nieuwe Fusion Kizomba stijl waarbij techniek, musicality, plezier en individuele aandacht centraal staan!