Gilbert & Sandy – Holland

Gilbert & Sandy – Holland

Gilbert Ismail

Gilbert is een jonge en geliefde Bachata instructeur. Hij is een van de jongste Instructeurs in de (Internationale) Bachata scene en staat bekend om zijn scherpe, snelle en creatieve voetenwerk en zijn bewegelijkheid op de dansvloer. Gilbert is als weinig anderen in staat om vooral de instrumentale interpretatie van de Bachata over te dragen. In 2009 werd Gilbert door Nucita La Fiera voorgesteld aan de Dominicaanse Bachata en hij was gelijk verkocht.

Hij leerde enorm veel van Nucita maar ook van ervaren en invloedrijke instructeurs zoals Troy & Jorjet, Frank Santos en een aantal andere docenten. Als leraar voor het Club Fiera-team liggen zijn prioriteiten bij veel techniek en toegankelijkheid hand in hand met gezelligheid. Verwacht dus een heerlijke Dominicaanse workshops waar ook je lachspieren goed worden getraind.

Sandy

Sandy ontdekte de Latin scene voor het eerst rond 1996. Zij was direct verkocht en ging soms wel 4x per week dansen naast haar drukke baan. In 2010 is zij, na er een tijdje uitgeweest te zijn, weer gewoon vanaf beginners 1 begonnen bij Club Fiera en ontdekte daar… de Dominican Bachata!! Haar passie gaat verder dan dansen. Zo is Sandy ook betrokken bij de BackOffice, ledenadministratie, registraties van alle lessen en assisteren bij de lessen wat zij met veel plezier doet.